Spoločná klasifikácia elektrickej klapky

2021-03-19

Elektrická klapka patrí do radu elektrických ventilov a elektrických regulačných ventilov. Režimy pripojenia elektrickej škrtiacej klapky zahŕňajú hlavne: typ príruby a typ spony; medzi tesniace formy elektrickej klapky patria hlavne: gumové tesnenie a kovové tesnenie.

Spínač elektrickej klapky je ovládaný silovým signálom. Produkt je možné použiť ako uzatvárací ventil, regulačný ventil a spätný ventil potrubného systému. S ručným ovládacím zariadením, akonáhle dôjde k výpadku napájania, môžete dočasne použiť manuálnu prevádzku, neovplyvní to použitie.

Elektrická klapka

1. Klasifikácia podľa štruktúry

(1) Stredové tesnenie
(2) Elektrická klapka s jednoduchým výstredníkom.
(3) Elektrická klapka s dvojitým výstredníkom.
(4) Tri excentrické tesniace elektrické klapky.

2. Klasifikácia podľa tesniaceho povrchového materiálu

(1) Pár mäkkých tesnení sa skladá z nekovového mäkkého materiálu po nekovový mäkký materiál. Tesniaca dvojica je vyrobená z tvrdého kovového materiálu a mäkkého nekovového materiálu.
(2) Elektrická klapka s tvrdým kovovým uzáverom. Tesniaci pár je zložený z tvrdého kovu na tvrdý kov.

3. Klasifikácia podľa pečatnej formy

(1) Nútené tesnenie: elektrický uzatvárací ventil s elastickým tesnením. Špecifický tlak na utesnenie je vyvolaný pružnosťou ventilového sedla alebo ventilovej dosky, keď ventilová doska vytláča ventilové sedlo, keď je elektrický ventil zatvorený. Použitá elektrická škrtiaca klapka s utesneným krútiacim momentom, tesniaci tlak je generovaný krútiacim momentom pôsobiacim na hriadeľ ventilu.
(2) Elektrická klapka s tlakovým tesnením: tesniaci tlak sa vytvára tlakovým naplnením elastického tesniaceho prvku na sedle ventilu alebo doske ventilu.

(3) Automatická tesniaca elektrická klapka: tesniaci tlak sa automaticky vytvára stredným tlakom.




Ďalšie:NIE
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy