Aký je rozdiel medzi spätným ventilom výkyvu a spätným ventilom zdvihu

2021-05-03

Podľa štruktúry je možné spätné ventily rozdeliť nazdvihnite spätný ventil, spätný ventil otočnýa spätný ventil klapky.

1)spätný ventil otočnýmá čapovú štruktúru a bránu ako disk voľne položenú o sklonený povrch sedadla. Aby sa zabezpečilo, že disk ventilu bude môcť vždy dosiahnuť správnu polohu povrchu sedadla, je disk ventilu vložený do kolíkovej konštrukcie, aby mal disk ventilu dostatok výkyvného priestoru a aby bol disk ventilu skutočne a dobre v kontakte s sedadlo. Keďspätný ventil otočnýje úplne otvorený, tlak kvapaliny je takmer neobmedzený, takže pokles tlaku cez ventil bude menší. Disk ventilu môže byť vyrobený z kovu alebo vyložený koženým, gumovým alebo kompozitným krytom, v závislosti od požiadaviek príslušnej funkcie.

2) Ventilový kotúč nazdvihnite spätný ventilsa nachádza na tesniacej ploche sedla ventilu na tele ventilu. Okrem voľného zdvíhania kotúča ventilu, zvyšokzdvihnite spätný ventilje to isté ako uzatvárací ventil. Tlak kvapaliny spôsobí, že sa kotúč ventilu zdvihne z tesniacej plochy sedla ventilu a stredný spätný tok spôsobí, že kotúč ventilu spadne späť do sedla ventilu a zastaví tok. Rovnako ako guľový ventil, prechod kvapaliny cezzdvihnite spätný ventilje úzky, takže pokles tlaku prechádzazdvihnite spätný ventilje väčšie akospätný ventil otočný. Podľa platných podmienok môže byť disk z akejkoľvek kovovej konštrukcie alebo vykladaný gumovou podložkou alebo gumeným krúžkom na držiaku disku.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy